0622ZE24 - Ontdek de Kanaaleilanden!

 

Zaterdag 22.06.2024 (20.00 uur) van Cherbourg tot Zaterdag 29.06.2024 (10.00 uur) naar Cherbourg

 

Cruise beschrijving:

 

Heb je altijd al de Kanaaleilanden willen ontdekken? Op deze reis heeft u de mogelijkheid om uw plan te combineren met een zeiltocht. In Cherbourg worden de zeilen gezet en kan de prachtige tocht naar de Kanaaleilanden beginnen.
Tijdens het zeilen kunt u aan boord een handje helpen, maar heeft u ook voldoende tijd om even de zeilen te laten bungelen en te ontspannen. De warme Golfstroom zorgt voor een warme zomer op de Kanaaleilanden met lange zonuren en prachtig bloeiende natuur.

Geniet van de inspirerende mix van de Franse en Britse levensstijl in Guernsey, Jersey en hun kleine zusjes Sark en Alderney. Het mooie van de Kanaaleilanden is dat ze allemaal prima te voet te verkennen zijn.
Op Jersey en Guernsey worden kleurrijke tuinlandschappen en brede zandstranden afgewisseld met bizarre klif- en rotsformaties. Met hun subtropische en soms zeer zeldzame planten zijn de eilanden een waar paradijs voor natuurliefhebbers.

Terwijl een bezoek aan de eilanden Guernsey en Jersey de zaken lijkt te vertragen, lijkt de tijd stil te staan in Sark. Een bezoek aan het nogal ruige Sark is alsof je terug in de tijd reist, want auto's zijn niet toegestaan op het eiland en in plaats daarvan zie je paardenkoetsen en tractoren. Geniet van de rust en stilte met een korte wandeling of een kopje van de beroemde Sark Cream Tea.

Op het kleine eiland Alderney bent u nooit ver van de prachtige kustlijn of het stadje Saint, dat de nostalgische charme van een Normandisch dorp heeft behouden. Blijf rondhangen op de kleine dorpspleintjes en bezoek een van de schilderachtige pubs.
Je reisroute is altijd enigszins afhankelijk van het weer. De ervaren kapitein houdt altijd de wind- en weersvoorspellingen in de gaten om voor u de perfecte vaarroute uit te stippelen.

Deze zeilreis biedt de perfecte combinatie van uw persoonlijke zeilavontuur aan boord van een traditioneel zeilschip en het ontdekken van de unieke Kanaaleilanden.

Alle etappes van de grote Zephyrreis 2024 zijn ideaal te combineren tot jouw persoonlijke zeilavontuur.

inclusief volpension, beddengoed, havengelden, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

BELANGRIJK: Voor deze zeilreis heeft u een paspoort nodig om de Kanaaleilanden binnen te komen.

Cabine voor eenpersoonsgebruik – tegen meerprijs en op aanvraag
Minimum aantal deelnemers: 12 personen (maximaal 20 personen)
 
Informatie over hoe u Cherbourg kunt bereiken, vindt u hier.

 

Zaterdag 22.06.2024 (20.00 uur) van Cherbourg tot Zaterdag 29.06.2024 (10.00 uur) naar Cherbourg

1.300,00 €

 • beperkte beschikbaarheid
 • Levertijd: 1-3 dagen

Aan boord gaan in Cherbourg:

Zaterdag 22.06.2024

(10.00 uur)

 

Van boord gaan in Cherbourg:

Zaterdag 29.06.2024

(16.00 uur)


Inklusief:

 • 7 nachten aan bord
 • Meedoen in volpension
 • eindschoonmaak
 • Toeristenbelasting
 • beddengoed
 • havengeld

Exclusief:

 • extra drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
 • Reisverzekering (af te sluiten via TSC)

Bruikbare informatie:

 • Paspoort vereist
 • Catering begint op zondagochtend met ontbijt
 • Catering begint op zaterdag met Lunch
 • geen kennis van zeilen vereist
 • ervaren crew
 • er is geen leeftijdsgrens
 • alle schepen zijn TÜV gecertificeerd


Geschiedenis van het schip

 

De ZEPHYR werd in 1931 als motorjacht 'Bente' te water gelaten. Ze voer op de Oostzee tot 1953 en vervoerde daarna stukgoederen naar de fjorden van Noorwegen tot 1992. Later kwam ze in Nederlandse handen en werd ze omgebouwd tot zeilschip voor passagiersvervoer.

Deze prachtige tweemastschoener heeft alles wat je nodig hebt voor je reis. De prachtige zithoek op het middendek nodigt je uit om te blijven hangen tijdens de reis en op zwoele zomeravonden. Benedendeks is de zeer rustieke salon met zijn maritieme inrichting de perfecte plek om 's avonds gezellig samen te zijn. De goed uitgeruste kombuis en ruime hutten bieden een hoog niveau van comfort en staan garant voor onvergetelijke zeilvakanties.

Samen met hun gasten creëren Jan en zijn bemanning een mix van ontspanning, sightseeing en sport. Prachtige zeiltochten naar idyllische stadjes, voor anker gaan en droogvallen behoren tot de mogelijkheden.

 

 De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (OS-platform), dat toegankelijk is via www.ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres is te vinden in onze opdruk. We nemen deel aan het proces van geschillenbeslechting. Een lijst met de contactgegevens van de erkende organen voor geschillenbeslechting is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show