Meezeilen tijdens de Sail Evenementen

Onze zeilschepen doen mee aan verschillende Sail Evenementen in heel Europe. Hier ontmoeten de mooiste zeilschepen, de echte zeilers en zeilliefhebbers elkaar. Een maritiem feest met een bijzondere en gezellige sfeer op de kade en aan boord van de schepen.

Natuurlijk zijn de traditionele zeilschepen de belangrijkste attractie. Het is een adembenemend gezicht als de zeilen van de grootste Windjammers gezet worden en de Tall Ships in een parade opvaren. Aan boord van onze zeilschepen vaart u hier middenin.

 

Wat dacht u van een dagtocht met een lekker scheepsbuffet of een sfeervolle avondtocht waarbij u langs de mooi verlichte schepen vaart en geniet van het vuurwerk. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, onze schepen bieden u een uitgelezen kans voor een uniek bedrijfsfeest. Jeder jaar zijn er een aantal Sail Evenementen die het jaar tot iets bijzonders maken. En het maakt niet uit of u een ervaren zeiler bent of een echte landrot. Kom gewoon aan boord en geniet van een tocht over de Elbe tijdens de Hamburger Hafengeburtstag, een rondvaart tijdens de Kieler Woche of tijdens Hanse Sail in Rostock. Geniet aan dek van de wind, de zon en de mooie schepen om u heen. U heeft bij ons de keuze uit dagtochten, halve dagtochten of avondtochten.