Sail Evenementen / Sails

Meezeilen op een van de TSC zeilschepen


Onze zeilschepen doen mee aan verschillende Sail Evenementen in heel Europa. Hier ontmoeten de mooiste zeilschepen, de echte zeilers en zeilfans elkaar. Een maritiem feest met een bijzondere en gezellige sfeer op de kade en aan boord van de schepen.

 

Natuurlijk zijn de grote, traditionele zeilschepen de belangrijkste publiekstrekker op de Sails. Het is een adembenemend gezicht als de zeilen van de grootste Windjammers gezet worden en de Tall Ships in een parade opvaren. En aan boord van onze zeilschepen vaart u hier middenin.

 

Wat dacht u van een dagtocht met een lekker scheepsbuffet of een sfeervolle avondtocht waarbij u langs de mooi verlichte schepen vaart en geniet van het vuurwerk. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, onze schepen bieden u een uitgelezen kans voor bijvoorbeeld een uniek bedrijfsfeest. En het maakt niet uit of u een ervaren zeiler bent of een echte landrot. Kom gewoon aan boord en geniet van een tocht over de Elbe tijdens de Hamburger Hafengeburtstag, een rondvaart tijdens de Kieler Woche,  Hanse Sail in Rostock of  de Sail Amsterdam. Of bezoek Harlingen Sail en bewonder aan dek van één van onze zeilschepen de armada van Tallships. Geniet aan boord van de wind, de zon en de mooie schepen om u heen. U heeft bij ons de keuze uit dagtochten, halve dagtochten of avondtochten. Het schip in z'n geheel of u komt alleen, met z'n tweeën of met iets meer en vaart mee met één van onze meezeiltochten.