Bornrif


Informatie overzicht

Scheepstype

Noordzeebotter

 

Vaarwater

Waddenzee, IJsselmeer

 

Havens van vertrek

Harlingen

 

Gegevens

Lengte: 16,71 m

Breedte: 5,20 m

Diepgang: 1,25 m

 

Capaciteit

Overnachting: 8 personen

Dagtochten: 12 personen


Interieurindeling & extra's

Hutten

1 x 3 pers. cabines

2 x 4-pers. cabine

 

Sanitaire voorzieningen

Douches: 1

Toiletten: 1

 

Keukenapparatuur

4-pits gasfornuis

Oven

Koelkast

Koffiezetapparaat

Centrale verwarming

 

Recreatieve voorzieningen

Muzieksysteem met CD

Boordbibliotheek

Gitaar

Spelletjes

BBQ op aanvraag

 

Extra's

Reddingsvesten voor kinderen beschikbaarBeschrijving van het schip

De Bornrif is een 17 meter lange Noordzeebotter (platbodem) die gebouwd is in 1914. Het comfortabele schip heeft brede en hoge gangboorden en ligt zeer stabiel in het water en is daardoor erg kindvriendelijk. De Bornrif is de perfecte basis voor een prachtige zeilreis op het Wad en IJsselmeer met vrienden, familie of collega’s. Tjalling van der Zee is sinds januari 2021 de nieuwe en zeer trotse eigenaar van het schip. Tjalling heeft al een lange geschiedenis in de chartervaart en hij kan niet wachten om u de mooiste plekken op het Wad en IJsselmeer te laten zien!

 

De Bornrif is een prachtig historische schip, maar ook uitermate comfortabel en beschikt over een gezellig dagverblijf. Het schip de Bornrif heeft één 3-persoonshut en twee 4-persoonshutten. Het schip heeft voorheen altijd gevaren met maximaal 10 personen. Echter om een optimale beleving en het bijbehorende comfort te leveren, verhuren wij dit schip aan maximaal 6 personen (een uitzondering van een extra persoon is bespreekbaar). Het schip heeft één douche en één toilet.

 

De kombuis van de Bornrif is ingericht met alles u nodig heeft in de keuken, zoals borden, bestek, pannen, glazen, snijplanken, thermoskannen, soepkommen, schalen, broodmanden en nog veel meer.

 

U kunt zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer. Welke havenplaatsen en Waddeneilanden er precies aangedaan worden hangt af van uw wensen, de duur van de zeilreis en het weer. Droogvallen op het Wad kan ook met de Bornrif. U kunt dit samen met de schipper, Tjalling van der Zee, bepalen.


 Prijzen 2024

 

Week:

 € 4.030,00

Midweek:  € 2.60,00
Weekend:  € 1.990,00
Day/evening trip:  € 1.020,00
Final cleaning included