0621OB24 - Midzomernachtweekend

 

Vrijdag 21.06.2024 (20.00 uur) van Kiel tot Zondag 23.06.2024 (15.30 uur) naar Kiel

 

Cruise beschrijving:

 

De reders Jolan en Olaf heten u vrijdagavond van harte welkom aan boord. Maak in een gemoedelijke sfeer kennis met het schip, de bemanning en uw medezeilers. Na een rustgevende nacht in de gezellige hutten en een verkwikkend ontbijt is het tijd om de trossen los te gooien!

Je vaart samen en de bemanning laat je alle stappen zien die je moet weten. Met de kracht van de wind vaart u op zaterdagavond naar uw bestemmingshaven. Aan boord kunt u genieten van een paar ontspannen uurtjes varen en heerlijk tot rust komen. Aan boord van de Oban kan iedereen actief deelnemen aan het zeilen, waardoor u zich snel onderdeel van de bemanning voelt. In de late namiddag bereikt u uw bestemmingshaven, die de kapitein kiest afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden. De Deense Zuidzee is altijd een populaire bestemming.

Geniet van een heerlijk, vers bereid diner, want de zeelucht maakt hongerig. In een gemoedelijke sfeer aan boord kunt u filosoferen over uw ervaringen gedurende de dag.


Op zondag vaart u terug naar Kiel, waar u zondagmiddag weer aankomt bij de Blücherbrug.

Een korte, zomerse vakantie waar u nog lang van zult genieten!

Op alle zeiltochten in Oban is het schip niet volledig bezet. U kunt zich dan ook verheugen op meer ruimte, comfort en een kleiner gezelschap aan boord.

inclusief beddengoed, havengelden, toeristenbelasting en eindschoonmaak
Exclusief boordgeld bij volpension - € 100,- per persoon

Minimum aantal deelnemers: 8 personen.

Eenpersoonsgebruik op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

 

Vrijdag 21.06.2024 (20.00 uur) van Kiel tot Zondag 23.06.2024 (15.30 uur) naar Kiel

240,00 €

 • beperkte beschikbaarheid
 • Levertijd: 1-3 dagen

Aan boord gaan in Kiel:

Vrijdag 21.06.2024

(20.00 uur)

 

Van boord gaan in Kiel:

Zondag 23.06.2024

(15.30 uur)


Inklusief:

 • 2 nachten in een tweepersoonshut
 • eindschoonmaak
 • Toeristenbelasting
 • beddengoed
 • havengeld

Exclusief:

 • Aan boord: € 100,- per persoon (voor volpension, koffie & thee)
 • extra drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
 • Reisverzekering (af te sluiten via TSC)
 • handdoeken

Bruikbare informatie:

 • de catering begint op Zaterdag met een Ontbijt
 • geen kennis van zeilen vereist
 • ervaren crew
 • er is geen leeftijdsgrens
 • alle schepen zijn TÜV gecertificeerd


Geschiedenis van het schip


De OBAN is een grote tweemastschoener die in 1903 in Emden werd gebouwd voor de haringvisserij op de Noordzee. Destijds werden in Emden veel schepen van dit type gebouwd, vandaag de dag zijn er nog maar drie in de vaart. Sinds 1984 wordt het schip gebruikt voor passagiersvervoer. In 1999 kwam het schip in handen van de huidige eigenaren Jolan Kanters en Olaf Broekstra.

Vandaag de dag kunnen gasten aan boord van dit schip met een indrukwekkende geschiedenis genieten van een hoge standaard van comfort. Alle hutten zijn opgeknapt en in de winter van 2018/19 is een extra douche toegevoegd. De twee eigenaren doen er echt alles aan om ervoor te zorgen dat hun gasten altijd comfortabel zijn. Dit is niet de enige reden waarom de Oban het perfecte schip is voor een ontspannen vakantie.

Een bijzonder populaire plek is het achterdek "philosopher's deck", dat genoeg ruimte biedt voor maximaal 20 personen. s Avonds nodigt de gezellige scheepssalon je uit om na te denken over de zeildag. De aangrenzende kombuis is goed uitgerust om de heerlijkste gerechten op tafel te toveren, terwijl de tafel op het voordek regelmatig wordt gedekt voor een barbecue of een heerlijk ontbijt.

Op de "Oban" hoef je geen bier mee te nemen, want het schip heeft een bierdispenser. Je hoeft ook geen beddengoed mee te nemen, want dit is inbegrepen.

Jolan en Olaf heten je van harte welkom aan boord.De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (OS-platform), dat toegankelijk is via www.ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres is te vinden in onze opdruk. We nemen deel aan het proces van geschillenbeslechting. Een lijst met de contactgegevens van de erkende organen voor geschillenbeslechting is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show