0615ZE24 - Eén week - drie kusten

 

Zaterdag 15.06.2024 (10.00 uur) van Scheveningen tot Zaterdag 22.06.2024 (10.00 uur) naar Cherbourg

 

Cruise beschrijving:

 

De tweede etappe van de grote Zephyr-reis in 2024 komt eraan: van Scheveningen in Nederland naar Cherbourg aan de noordkust van Frankrijk. Kom aan boord en beleef een onvergetelijke week op deze indrukwekkende tweemastschoener.

Naast de unieke kusten van Zuid-Holland en Noord-Frankrijk zal de bestemming van deze zeilreis ook Engeland zijn. Ervan uitgaande dat de weergoden aan uw zijde staan, baant u zich als onderdeel van de scheepsbemanning een weg door het Engelse Kanaal richting de Engelse kust. Afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden plant de kapitein de perfecte route voor u.

Het leven aan boord van een traditioneel zeilschip zal u snel boeien. Leer wat het betekent om met behulp van de wind door de zee te bewegen. De ervaren scheepsbemanning aan boord helpt u uiteraard bij elke stap en bij eventuele vragen.

De nachten breng je door in de gezellige tweepersoonshutten, zodat je altijd uitgerust aan de volgende zeildag kunt beginnen. Ook de heerlijke en verse maaltijden die je samen bereidt en in goed gezelschap aan dek eet, dragen hieraan bij.

Alle etappes van de grote Zephyrreis 2024 zijn ideaal te combineren tot jouw persoonlijke zeilavontuur.

inclusief accommodatie in tweepersoonshutten, volpension, beddengoed, havengelden, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

Cabine voor eenpersoonsgebruik – tegen meerprijs en op aanvraag

 

Zaterdag 15.06.2024 (10.00 uur) van Scheveningen tot Zaterdag 22.06.2024 (10.00 uur) naar Cherbourg

1.000,00 €

 • beperkte beschikbaarheid
 • Levertijd: 1-3 dagen

Aan boord gaan in Scheveningen:

Zaterdag 15.06.24

(10.00 uur)

 

Van boord gaan in Cherbourg:

Zaterdag 22.06.2024

(10.00 uur)


Inklusief:

 • 7 nachten aan bord
 • Meedoen in volpension
 • eindschoonmaak
 • beddengoed
 • havengeld

Exclusief:

 • extra drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
 • Reisverzekering (af te sluiten via TSC)

Bruikbare informatie:

 • Catering begint op zaterdag met Lunch
 • geen kennis van zeilen vereist
 • ervaren crew
 • er is geen leeftijdsgrens
 • alle schepen zijn TÜV gecertificeerd


Geschiedenis van het schip

 

De ZEPHYR werd in 1931 als motorjacht 'Bente' te water gelaten. Ze voer op de Oostzee tot 1953 en vervoerde daarna stukgoederen naar de fjorden van Noorwegen tot 1992. Later kwam ze in Nederlandse handen en werd ze omgebouwd tot zeilschip voor passagiersvervoer.

Deze prachtige tweemastschoener heeft alles wat je nodig hebt voor je reis. De prachtige zithoek op het middendek nodigt je uit om te blijven hangen tijdens de reis en op zwoele zomeravonden. Benedendeks is de zeer rustieke salon met zijn maritieme inrichting de perfecte plek om 's avonds gezellig samen te zijn. De goed uitgeruste kombuis en ruime hutten bieden een hoog niveau van comfort en staan garant voor onvergetelijke zeilvakanties.

Samen met hun gasten creëren Jan en zijn bemanning een mix van ontspanning, sightseeing en sport. Prachtige zeiltochten naar idyllische stadjes, voor anker gaan en droogvallen behoren tot de mogelijkheden.

 

 De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (OS-platform), dat toegankelijk is via www.ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres is te vinden in onze opdruk. We nemen deel aan het proces van geschillenbeslechting. Een lijst met de contactgegevens van de erkende organen voor geschillenbeslechting is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show