0607ZE24 - Zomertrip naar de Waddenzee

 

Vrijdag 07.06.2024 (20.00 uur) van Kiel tot Vrijdag 14.06.2024 (16.00 uur) naar Scheveningen

 

Cruise beschrijving:

 

Maak een gevarieerde zomercruise aan boord van de traditionele tweemastschoener Zephyr en maak een week lang deel uit van de bemanning! De Zephyr is op weg van Kiel naar Sail Brest in Bretagne. Verzeker je van een plek op de eerste etappe van deze onvergetelijke reis en vaar mee van Kiel naar Scheveningen, de grootste badplaats van Nederland.

Zowel ervaren zeilers als beginnende zeilers zijn welkom aan boord! De ervaren bemanning zal je alles laten zien zodat je snel je weg vindt. De nachten breng je door in de gezellige tweepersoonshutten, zodat je altijd fris aan de volgende zeildag kunt beginnen. Ook de lekkere en verse maaltijden die je samen bereidt en in een gezellige sfeer aan dek nuttigt, dragen hieraan bij.

 

Onderweg doorkruis je het Kielkanaal en de Noordzee. Je stopt bij een van de Waddeneilanden, die elk hun eigen unieke charme hebben. Na indrukwekkende uren zeilen heb je de mogelijkheid om de middag door te brengen met relaxen op het strand of een korte wandeling te maken door de duinlandschappen. Interessante havenstadjes op het vasteland worden ook bezocht en bieden de mogelijkheid voor een kleine wandeling. Uiteindelijk beslist de kapitein aan de hand van de wind en het weer welke haven hij aandoet.

Na een week zeilen langs de Duitse en Nederlandse kust eindigt je etappe in Zuid-Holland. Je kunt vanaf hier je reis naar huis beginnen of je vakantie verlengen met een verblijf aan het strand in Scheveningen en de mogelijkheid om het nabijgelegen Den Haag te verkennen. Je hebt ook de mogelijkheid om voor de tweede etappe aan boord van de Zephyr te blijven: meer informatie vind je hier.

Alle etappes van de grote Zephyr Voyage 2024 kunnen ideaal worden gecombineerd om uw eigen persoonlijke zeilavontuur te creëren.

inclusief accommodatie in tweepersoonshutten, volpension, beddengoed, havengelden, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

Hut voor alleengebruik - tegen betaling & op aanvraag

 

 

Vrijdag 07.06.2024 (20.00 uur) van Kiel tot Vrijdag 14.06.2024 (16.00 uur) naar Scheveningen

1.000,00 €

 • beperkte beschikbaarheid
 • Levertijd: 1-3 dagen

Aan boord gaan in Kiel:

Vrijdag 07.06.2024

(20.00 uur)

 

Van boord gaan in Scheveningen:

Vrijdag 14.06.2024

(16.00 uur)


Inklusief:

 • 7 nachten aan bord
 • Meedoen in volpension
 • eindschoonmaak
 • beddengoed
 • havengeld

Exclusief:

 • extra drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
 • Reisverzekering (af te sluiten via TSC)

Bruikbare informatie:

 • Catering begint op zaterdagochtend met ontbijt
 • geen kennis van zeilen vereist
 • ervaren crew
 • er is geen leeftijdsgrens
 • alle schepen zijn TÜV gecertificeerd


Geschiedenis van het schip

 

De ZEPHYR werd in 1931 als motorjacht 'Bente' te water gelaten. Ze voer op de Oostzee tot 1953 en vervoerde daarna stukgoederen naar de fjorden van Noorwegen tot 1992. Later kwam ze in Nederlandse handen en werd ze omgebouwd tot zeilschip voor passagiersvervoer.

Deze prachtige tweemastschoener heeft alles wat je nodig hebt voor je reis. De prachtige zithoek op het middendek nodigt je uit om te blijven hangen tijdens de reis en op zwoele zomeravonden. Benedendeks is de zeer rustieke salon met zijn maritieme inrichting de perfecte plek om 's avonds gezellig samen te zijn. De goed uitgeruste kombuis en ruime hutten bieden een hoog niveau van comfort en staan garant voor onvergetelijke zeilvakanties.

Samen met hun gasten creëren Jan en zijn bemanning een mix van ontspanning, sightseeing en sport. Prachtige zeiltochten naar idyllische stadjes, voor anker gaan en droogvallen behoren tot de mogelijkheden.

 

 De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (OS-platform), dat toegankelijk is via www.ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres is te vinden in onze opdruk. We nemen deel aan het proces van geschillenbeslechting. Een lijst met de contactgegevens van de erkende organen voor geschillenbeslechting is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show