0427OB24 - Voorjaarsproef - Lang weekend 1 mei

 

Zaterdag 27.04.2024 (10.00 uur) van Kiel tot Woensdag 01.05.2024 (16.00 uur) naar Kiel

 

Cruise beschrijving:

 

Breng een lang weekend door aan boord van het prachtige traditionele zeilschip Oban en geniet van vier onvergetelijke zeildagen op de Oostzee. Omdat maandag 1 mei een feestdag is, kun je je weekend gemakkelijk verlengen.


Voordat je zaterdagochtend voor het eerst gaat zeilen, kom je vrijdagavond aan boord en heb je de gelegenheid om het schip, de bemanning en je medezeilers te leren kennen. U overnacht in een van de gezellige tweepersoonshutten van de Oban, zodat u uitgerust aan uw zeilavontuur kunt beginnen.

Samen met uw medezeilers bereidt u heerlijke maaltijden, waardoor er al snel een gezellige groepsdynamiek ontstaat. s Avonds maak je het jezelf gemakkelijk op het dek of in de gezellige scheepssalon en denk je na over de zeildag met warme en koude dranken.

Afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden bespreekt de kapitein met u welke haven uw bestemming voor de dag zal zijn, waar u na het ontbijt samen naartoe vaart. Na een enerverende zeildag kom je 's middags aan in de volgende haven, waar je zult overnachten.

 

Je zult al snel merken dat onze zeiltochten ideaal zijn voor zowel beginnende als ervaren zeilers. Iedereen kan een handje helpen aan boord en er is nog genoeg tijd om van de zeelucht te genieten.
 
Tijdens alle zeiltochten op de Oban is het schip niet volledig bezet. Je kunt je dus verheugen op meer ruimte, comfort en een kleinere groep aan boord.

inclusief beddengoed, havengelden, toeristenbelasting en eindschoonmaak

exclusief volpension - € 220,- per persoon

Minimum aantal deelnemers: 8 personen.

 

Zaterdag 27.04.2024 (10.00 uur) van Kiel tot Woensdag 01.05.2024 (16.00 uur) naar Kiel

400,00 €

 • beperkte beschikbaarheid
 • Levertijd: 1-3 dagen

Aan boord gaan in Kiel:

Zaterdag 27.04.2024

(10.00 uur)

 

Van boord gaan in Kiel:

Woensdag 01.05.2024

(16.00 uur)


Inklusief:

 • 4 nachten in een tweepersoonshut
 • eindschoonmaak
 • beddengoed
 • havengeld

Exclusief:

 • Aan boord: € 220,- per persoon (voor volpension, koffie & thee)
 • extra drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
 • Reisverzekering (af te sluiten via TSC)
 • handdoeken

Bruikbare informatie:

 • de catering begint op Zaterdag met een Lunch
 • geen kennis van zeilen vereist
 • ervaren crew
 • er is geen leeftijdsgrens
 • alle schepen zijn TÜV gecertificeerd


Geschiedenis van het schip


De OBAN is een grote tweemastschoener die in 1903 in Emden werd gebouwd voor de haringvisserij op de Noordzee. Destijds werden in Emden veel schepen van dit type gebouwd, vandaag de dag zijn er nog maar drie in de vaart. Sinds 1984 wordt het schip gebruikt voor passagiersvervoer. In 1999 kwam het schip in handen van de huidige eigenaren Jolan Kanters en Olaf Broekstra.

Vandaag de dag kunnen gasten aan boord van dit schip met een indrukwekkende geschiedenis genieten van een hoge standaard van comfort. Alle hutten zijn opgeknapt en in de winter van 2018/19 is een extra douche toegevoegd. De twee eigenaren doen er echt alles aan om ervoor te zorgen dat hun gasten altijd comfortabel zijn. Dit is niet de enige reden waarom de Oban het perfecte schip is voor een ontspannen vakantie.

Een bijzonder populaire plek is het achterdek "philosopher's deck", dat genoeg ruimte biedt voor maximaal 20 personen. s Avonds nodigt de gezellige scheepssalon je uit om na te denken over de zeildag. De aangrenzende kombuis is goed uitgerust om de heerlijkste gerechten op tafel te toveren, terwijl de tafel op het voordek regelmatig wordt gedekt voor een barbecue of een heerlijk ontbijt.

Op de "Oban" hoef je geen bier mee te nemen, want het schip heeft een bierdispenser. Je hoeft ook geen beddengoed mee te nemen, want dit is inbegrepen.

Jolan en Olaf heten je van harte welkom aan boord.De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (OS-platform), dat toegankelijk is via www.ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres is te vinden in onze opdruk. We nemen deel aan het proces van geschillenbeslechting. Een lijst met de contactgegevens van de erkende organen voor geschillenbeslechting is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show