0306TW25 - Ontspannen Caribische cruise

 

Donderdag, 03.06.2025 (10.00 uur) van Grenada naar Vrijdag, 14.03.2025 (10.00 uur) naar Martinique

 

Cruise beschrijving:

 

Een geweldige cruise met alle clichés die je van een Caribische zeiltocht verwacht en meer! Kom aan boord van de Twister en ontdek de Caraïben vanaf het water!

Vanuit Grenada zeil je noordwaarts richting Martinique. Eerst kom je bij de Tobago Cays en Grenadines, een onwaarschijnlijke verzameling van 100 bewoonde en onbewoonde eilandjes. Dit is een van de beste zeilgebieden ter wereld en je hebt alle tijd om het te verkennen, een prachtig schip tot je beschikking en een bemanning die de beste ankerplaatsen kent. Je bent van harte welkom om mee te denken. Als er plaatsen op deze route zijn die je echt wilt bezoeken, laat het de kapitein dan weten. Als het mogelijk is, houdt hij daar graag rekening mee! Je zult het beroemde hoefijzervormige rif niet missen voordat je naar St Vincent vaart.

Er staat altijd een aangenaam briesje in de Caraïben en de temperaturen maken het eiland tot een unieke plek om te zeilen. St Vincent is een vulkanisch eiland. De vulkaan "La Soufriere" is nog steeds actief en spuwt af en toe as uit. Bijzonder is het kleine eiland in de overstroomde krater.
Op de vruchtbare vulkanische grond groeien bananen en katoen van hoge kwaliteit. Het massatoerisme heeft dit eiland grotendeels overgeslagen, maar het vulkaanlandschap, de regenwouden met watervallen en de zandstranden zijn zeker de moeite waard.

 

Saint Lucia ligt op slechts een paar uur varen. De indianen van de Caraïben noemden het het "land van de leguanen". Het eiland is relatief dichtbevolkt en staat bekend om zijn heerlijke fruit zoals papaja, mango, passievrucht en banaan. Saint Lucia is van ver te herkennen aan de twee kegelvormige bergen. Als je op vrijdag een van de baaien binnenvaart, heb je een goede kans om deel te nemen aan een van de traditionele "Friday Night Parties". Dan worden rum en barbecues tevoorschijn gehaald en wordt er calypso of reggaemuziek gedraaid.

Je reis eindigt in Martinique, een Frans overzees departement. Het is een van de grotere Benedenwindse eilanden. Er zijn suikerplantages op Martinique. Van de meeste producten wordt goede rum gemaakt. Een perfecte plek voor de laatste drankjes van deze spannende zeilreis!

 

incl. alle maaltijden aan boord, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak en havengelden

 

Donderdag, 03.06.2025 (10.00 uur) van Grenada naar Vrijdag, 14.03.2025 (10.00 uur) naar Martinique

2.070,00 €

 • beperkte beschikbaarheid
 • Levertijd: 1-3 dagen

Aan boord gaan in Grenada:

Donderdag 06.03.25

(10.00 uur)

 

Van boord gaan in Martinique:

Vrijdag 14.03.25

(10.00 uur)


Inklusief:

 • 8 overnachtingen aan boord
 • alle maaltijden aan boord
 • eindschoonmaak
 • beddengoed & henddoken
 • havengeld

Exclusief:

 • Drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
 • Reisverzekering (afsluiting met TSC mogelijk)

Bruikbare informatie:

 • de catering begint op dinsdagmiddag met de lunch
 • Zeilvaardigheden voordelig/nuttig
 • ervaren crew
 • er is geen leeftijdsgrens
 • alle schepen zijn TÜV gecertificeerd


Geschiedenis van het schip

 

Dit traditionele vissersschip werd in 1902 volledig van hout gebouwd. In 1998 werd de tweemastschoener TWISTER volledig omgebouwd tot een luxueus zeilschip dat het gevoel geeft van een jacht.

De TWISTER is een zeer snel en betrouwbaar zeilschip. Het bijzondere aan dit schip is een bovendek met veel zitplaatsen direct aan het roer en een benedendek met een grote zithoek. Met een capaciteit van 20 personen voor overnachtingen en 55 personen voor dagtochten biedt de TWISTER meer dan genoeg ruimte.

Binnen is er ook een salon met een eigen bar, een zithoek in het stuurhuis en een zeer goed uitgeruste kombuis. De hutten hebben allemaal een eigen wastafel en in de comfortabele kooien is een goede nachtrust gegarandeerd.

Aan het roer, op het dek of in de gezellige salon, het gastvrije schip is de perfecte omgeving voor gezinnen, bedrijven, clubs of vrienden. Haar moderne tuigage en sierlijk ontworpen lijnen stellen de TWISTER in staat om uitstekend te presteren op zowel de Oostzee als op wateren over de hele wereld.De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (OS-platform), dat toegankelijk is via www.ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres is te vinden in onze opdruk. We nemen deel aan het proces van geschillenbeslechting. Een lijst met de contactgegevens van de erkende organen voor geschillenbeslechting is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show