Catering aan boord

Voor een geheel geslaagde zeilreis bieden wij onze klanten, die als een groep reizen, tijdens een meerdaagse tocht of avond- en dagtocht passende catering aan In het verleden hebben wij veel waardering van onze klanten gekregen over de prijs-kwaliteit verhouding.

Catering voor groepen meerdaagse tochten

Catering tijdens een reis met een groep

Bij een geslaagde zeiltocht hoort natuurlijk ook goed eten. Wij willen graag de organisatie hiervan uit uw handen nemen, er zijn verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Op deze wijze kunt u uw zeiltocht ontspannen beleven. U kunt bij iedere catering variant tussen half & volpension kiezen.


Wij kopen in, u kookt

Deze catering vorm is de eenvoudigste die wij aanbieden, u kiest uit de bestellijst de gewenste maaltijden, wij zorgen er dan voor dat de levensmiddelen aan boord staan van het door u geboekte schip. Deze catering kent twee varianten, het wat eenvoudige matroos arrangement“ en de meer uitgebreide “kapitein arrangement.


„Cateringservice Plus (inclusief kok)

Deze vorm van catering is gelijk aan bovenstaande vorm, het verschil is echter dat u niet hoeft te koken, dat doet de kok voor u! U hoeft alleen te helpen bij het indekken van de tafels en bij de afwas.


Full Service (inclusief kok& kokshulp)

Lekker verwend worden aan boord, u hoeft niets te doen, er wordt geheel voor u gezorgd. Uit onze menukaart kiest u van te voren uit wat u wilt eten, de kok en zijn/haar hulp maken dat voor u klaar.