Wat fijn al die support!

 

Vorig jaar, tijdens de Coronapandemie, hebben wij als Bruine Vloot maar ook als TSC- Traditional Sailing Charter veel bijval ontvangen van verschillende kanten. Het waren moeilijke tijden voor ons allemaal en het is zeker nog lang niet voorbij.

Er is hoop aan de horizon en wij hebben goede moed dat we weer kunnen gaan zeilen over een paar maanden.

Via deze weg willen wij, als TSC - Traditional Sailing Charter, een aantal bedrijven en instanties bedanken.

*Allereerst dank aan de Port of Harlingen voor het kwijtschelden van de havengelden in 2020, maar ook dit huidige jaar 2021, waarin het moeilijk blijft ons hoofd boven water te houden. Dank daarvoor, dit scheelt enorm!

 

*Dank aan de gemeente Harlingen die op allerlei manieren en op vele fronten probeert haar Bruine Vloot te redden. Het wordt enorm gewaardeerd dat onze thuishaven zoveel voor ons doet.

 

*Brouwdok: wat een prachtig initiatief:  het “ Red de Vloot”  biertje”. Hartelijk dank. En ook dank aan de supermarkten die het bier verkopen en de vele mensen die één of meerdere dozen hebben besteld.

 

*Naast alle Harlinger bedrijven die ieder op hun eigen manier de zeilvloot in Harlingen gesteund hebben, willen wij nog DIAC Medical bedanken voor hun steun, specifiek aan de schepen ,van onze collega's, van de Historische Zeilvaart Harlingen.

 

*Tenslotte willen wij al onze trouwe klanten bedanken. Ten eerste voor de flexibiliteit ten opzichte van onze annuleringsvoorwaarden en ten tweede in het vertrouwen in onze vloot en het opnieuw boeken van zeilreizen bij ons. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en wij danken jullie ten zeerste.