Meerdaagse zeiltochten

EEN BIJZONDERE BELEVENIS om niet snel te vergeten, dit bieden onze meerdaagse zeilreizen, speciaal ontwikkeld voor individuelen. De gasten aan boord bestaan doorgaans uit een bonte mix van jong en oud, families en vrienden, stelletjes maar ook singles. Bovendien zijn al onze tochten erg kindvriendelijk.

Op de eerste dag verwacht de bemanning u aan boord van het zeilschip. Nadat u kennis heeft gemaakt met de mede-opvarenden, de bemanning en het schip varen we - als u ’s ochtends aan boord komt - nog uit of anders de volgende dag. Iedere dag zeilen we naar een andere haven. Naast het zeilen heeft u voldoende tijd om de havenplaats te bezoeken.

 

WELKOM AAN BOORD

…Ook dit seizoen laten de schippers u kennismaken met de schoonheid van de Waddenzee en de Oostzee. Ervaar aan boord een wereld die beheerst wordt door de natuur, de wind en de golven. Onze schippers kennen het zeilgebied al jaren en laten u graag de mooiste plekjes zien. Bovendien kennen zij aan de wal de gezelligste cafeetjes en de beste restaurants. U woont, eet en slaapt aan boord van een traditioneel zeilschip, de reisbegeleiding is in handen van de bemanning. Voor de catering, het havengeld en de motoren is er een boordkas. Hierin voldoet u het in het overzicht aangeven bedrag bij aankomst aan boord. (M.u.v. de reizen waarbij dit inclusief is, zie overzicht). De drankjes zijn exclusief, tenzij anders aangeven. Verder neemt u een slaapzak mee tenzij anders aangegeven.

 

PRIJS EN VOORWAARDEN

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN is uw verblijf in een hut voor 2 tot 4 personen met stromend water. Voor de catering, het havengeld en de brandstofkosten is er een boordkas. Hierin voldoet u het in het overzicht aangegeven bedrag bij aanvang van uw zeiltocht. De reis van en naar het schip regelt u zelf.

 

De afvaarthaven is niet altijd de aankomsthaven. Wij helpen u echter graag met het vinden van een treinverbinding terug naar de afvaarthaven.


Meerdaagse tochten

0330AJ18- Pasen op de Albert Johannes
  Periode: Vrijdag 30-03-2018 vanaf 10.00 uur in Rostock, tot maandag 02-04-2018 tot 16.00 uur.   Omschrijving: Bij een paasweekeinde hoort; lekker eten , koffie met wat lekkers en het zoeken naar paaseieren. ... (meer lezen)
vanaf 298,00 €
1020TSC17 - Brandaris Race
Periode: Vrijdag 20.10.2017 (ca. 20:00 uur) van Harlingen (NL) tot 22.10.2017 (ca. 16:00 uur) naar Harlingen (NL).   Beschrijving: De grootste en gezelligste zeilrace van Nederland, zeilen met een TSC schip. U ... (meer lezen)
vanaf 170,00 €
1020WH17 - Wadgenieters weekend Wilhelmina drie da
Periode: Vrijdag 13.10.2017 (ca. 20.00 uur), van Harlingen tot maandag 16.10.2017 (ca. 17.00 uur) naar Harlingen.   Beschrijving: Tijdens deze laatste reis van 2017 gaan we nog één keer genieten van onze mooie Waddenz ... (meer lezen)
vanaf 250,00 €