Hamburger Hafengeburtstag

10.05.2018 - 13.05.2018

De Hamburger Hafengeburtstag is al sinds jaren het officiële begin van het zeilseizoen in Duitsland. Het havenfeest van 2017 kenmerkte zich net vorig jaar door het heerlijke weer en krachtige wind.  Wij nodigen u nu graag uit voor de editie van 2018. Van Citysport-Hafen tot de Fischauktionshalle is een grote markt en wordt van alles georganiseerd. Wij hopen op mooi weer zodat uw bezoek aan de Hamburger Hafengeburtstag in alle opzichten geslaagd zal zijn. En natuurlijk zijn wij met onze zeilschepen weer aanwezig, te midden van het feestgedruis. Wij bieden u de kans om een reis te boeken aan boord van één van onze traditionele zeilschepen. Wat denkt u van de inloopparade op de vrijdag. Of bewonder de mooie vuurwerkshow aan boord van een 100 jarig traditioneel zeilschip. En of u nu alleen komt, met z'n tweeën, z'n drieën of met een paar meer.. Wij verheugen ons erop u aan boord te mogen begroeten.

Inclusief: Bij de dagtochten zijn een eenpansgerecht, koffie en thee met koek inbegrepen, ook bij de avondtochten is een eenpansgerecht inbegrepen. De halve dagtochten zijn zonder catering. Dranken zijn aan boord tegen betaling verkrijgbaar.Event overzicht Hambuger Hafengeburtstag


Sleep & Sail

Zoekt u nog een slaapplaats tijdens de Hamburger Hafengeburtstag? Wij bieden u een aangename en bijzondere overnachting in een eenpersoons- of vierpersoonshut aan, inclusief beddengoed.

 

In de gang van de schepen vind u de douches en toiletten. Tegen een geringe  meerprijs is er s’morgens een ontbijt te verkrijgen.

Download het slapen& zeilen aanvraagformulier.