Overwinning


Informatie overzicht

Scheepstype

Tjalk

 

Vaargebied(en)

Ijsselmeer und Niederl. Wattenmeer

 

Thuishaven

Harlingen

 

Gegevens

Lengte: 23,00m

Breedte: 4,60m

Diepgang: 0,90m

Zeiloppervlak: 200qmCapaciteit:

Dagtocht: 20 personen

Overnachting: 16 personen

 

Hutten:

4 x 2er persoonshut

2 x 4er persoonshut

 

Douche: 2

Toilet: 2

Overwinning
Overwinning


Beschrijving

Familie Zeilvakantie

De Overwinning, het familie zeilschip bij uitstek. Door haar veelzijdigheid leent de Overwinning zich erg goed voor een vakantie met de hele familie op het Wad. Zowel de actieve zeiler als de natuurgenieter komen aan hun trekken en de veilige zitkuip zorgt ervoor dat ook Opa en Oma en de klein kinderen een fijne vakantie hebben. Door de geringe diepgang van de Overwinning (90cm) vaart ze fantastisch over alle ondiepten van het Wad en kunnen alle Waddeneilanden in een week zeilen worden aangedaan. Zeilen en zonnen, wadvaren en wadlopen, een prachtig eiland verkennen, maar vooral genieten en ontspannen aan boord van dit heerlijke schip.

Doe een aanvraag voor jullie super zeilvakantie op maat!

 

Wedstrijd zeilen voor beginner en gevorderde

Ieder jaar zeilt de Overwinning minstens 7 wedstrijden op de Waddenzee en op het IJsselmeer. En jij kunt mee Wedstrijdzeilen Overwinning! Het is een fantastisch spektakel om mee te maken, tientallen oude klippers en tjalken die oude tijden doen herleven en onder volle zeilen strijden om de bokaal en de eeuwige roem.

Alleen of in een groep, ervaren of beginner, fanatiekeling of toch meer toeschouwer?

De Overwinning is erg goed uitgerust waardoor ze zich makkelijk laat zeilen. Met een paar aanwijzingen van de ervaren bemanning weet iedereen wat hij of zij moet doen om haar goed te laten zeilen.