Eersteling


Informatie overzicht

Scheepstype

Hektjalk

 

Vaargebied(en)

Waddenzee, IJsselmeer

 

Afvaarthaven

Enkhuizen

 

Gegevens

Lengte: 27,00 m

Breedte: 5,50 m

Diepgang: 1,30 m

Zeiloppervlak: 300 qm


Capaciteit:

Dagtocht: 30 personen

Overnachting: 20 personen

 

Hutten:

4 x 2 persoonshut

4 x 3 persoonshut

 

Douche: 2

Toilet: 4

d'Eersteling
d'Eersteling

Inventarislijst

Koelkast, vriezer 40 L, gasfornuis 5 pits, magnetron, barbecue op kolen, koffiezetapparaat, voorraadruimte, spelletjes, centrale verwarming, deels vloerverwarming, zwemtrap.

 

– Dekbedden inbegrepen 

– Eindschoonmaak inbegrepen

– Handdoeken te huur: € 4 per stuk  

Beschrijving

Beleef de ultieme vakantie op dit vakantieschip. Eersteling is een uiterst comfortabel zeilschip met ruime hutten, een gezellige salon en een kombuis met uitzicht op het water. Als de zeilen zijn gehesen en het schip op koers ligt, is er volop tijd voor andere activiteiten.

Het teakhouten dek is uw verwarmde terras en nodigt bijzonder uit om eventjes de ogen te sluiten en te genieten van de zon of weg te duiken in een goed boek. d’Eersteling is een stabiel zeilschip, dat niet extreem scheef gaat. De banken op het middendek bieden eersterangs uitzicht op het water. Ook het verhoogde achterdek met bankjes zijn een favoriete plek. Uiteraard voldoet het hele schip aan de laatste veiligheidseisen.
d’Eersteling heeft 20 slaapplaatsen, verdeeld over 8 hutten. Er zijn 4 hutten voor 2 personen. De 4 andere hutten bieden plaats aan 3 gasten en zijn ideaal voor ouders met een kind. Ook is er overal verwarming, ruimte voor bagage en een wastafel. Het sanitair is compleet vernieuw en voorzien van vloerverwarming.


Prijslijst en beschikbaarheid

Prijzen in het hoogseizoen

Week: 5.040,00 €
Midweek: 3.520,00 €
Weekend: 2.655,00 €
Dagtochten: op aanvraag
Eindschoonmaak: inclusief

Prijzen in het laagseizoen

laagseizoen 1 (-10 %)

25.03. - 29.04. & 27.09. - 07.10.2019