Atalanta


Informatie overzicht

Scheepstype

Klipper

 

Vaargebied(en)

Nederlandse Waddenzee, IJsselmeer

 

Afvaarthaven

Enkhuizen, Lelystad

 

Gegevens

Lengte: 36,00 m

Breedte: 6,32 m

Diepgang: 2,90 m

Zeiloppervlak: 334 qmCapaciteit:

Dagtocht: 40 personen

Overnachting: 20 personen

 

Hutten:

10 x 2 hutten voor 2 personen

 

Douche: 5

Toilet: 6

Atalanta
Atalanta

Inventarislijst

Centrale verwarming, Koffiemachine, Bibliotheek en games, Radio CD-speler / USB, Kinderbed, Kinderstoel, Kinderen Life-West, WiFi (gratis)


Beschrijving

Kom aan boord van het stralend witte schip de “Atalanta,, en geniet van een heerlijke zeilreis. Het schip kenmerkt zich door de bijzondere combinatie van comfort en gezelligheid. Voor zowel korte als wat langere zeiltochten, op de Waddenzee of het IJsselmeer, is de Atalanta het perfecte schip. De afwisseling tussen het actief mee helpen zeilen en lekker ontspannen maakt een reis onvergetelijk.

 

Geniet aan boord van de mooie klipper Atalanta en neem de kans waar om actief mee te helpen met het zeilen. U kunt bijvoorbeeld helpen met het zeilen hijsen, sturen en navigeren. Onder leiding van de schipper maakt u kennis met onze maritieme geschiedenis en hoe het is om te leven aan boord van een zeilschip. Er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning om lekker lui aan dek te liggen op een mooi plekje in de zon.

 

Aan boord van het schip bevindt zich een ruim en gezellig dagverblijf, waar u de maaltijden kunt nuttigen of samen met uw medepassagiers gezellig onder het genot van een drankje de avond kunt doorbrengen. In de keuken kunt u zelf uw maaltijden bereiden, u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een kok voor u te laten koken, zodat u zelf optimaal kunt ontspannen en genieten. De aanwezige Bar nodigt uit tot lekker lang na borrelen.

 

Het schip de Atalanta heeft 10 tweepersoons hutten met verwarming en eigen douche en toilette, waar u na een heerlijke maar vermoeiende dag zeilen lekker kunt uitrusten. De comfortabele bedden nodigen uit tot lekker slapen.

 


Prijslijst en beschikbaarheid

Week: 5.245,00 €
Midweek: 3.375,00 €
Weekend: 3.040,00 €
Dagtochten: 1.570,00€
Eindschoonmaak: 105€ - 125€

Extras

Overnachting voor:  490,00€

Uitbreidingsdag :      1.015,00€