Huidige informatie "Boekingen in Corona-tijden":

We voeren onze zeilreizen alleen uit onder de huidige hygiënenormen - in overleg met de gezondheidsdienst is er voor elk schip een gedetailleerd hygiëneconcept beschikbaar.


0703ZE23 - Rügen & Zuid-Denemarken zeilzocht

 

- verschillende data -

Reisbeschrijving:
Een zorgeloze week zeilen vanuit Stralsund in de adembenemende vaargebieden rond Rügen, Greifswald en het Zuid-Deense Møn staat in de zomer van 2023 voor de deur. Kom aan boord van de traditionele tweemastschoener Zephyr en breng onvergetelijke zomerdagen door op het water.

Afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden staat ook een bezoek aan de Zuid-Zweedse kustgebieden op het vaarschema.

Op de dag van aankomst wordt u eerst hartelijk begroet door de scheepsbemanning, na een verfrissend welkomstdrankje zal de kapitein u de bijzonderheden van het schip uitleggen. Zeilervaring is niet nodig op onze reizen. Met de hulp van de scheepsbemanning kunt u tijdens het zeilen snel een handje helpen. Natuurlijk heb je ook genoeg tijd om te genieten van de zeelucht en te ontspannen aan boord.
Bovenal heeft het vaargebied vele natuurlijke schoonheden voor u klaar staan, zoals Møns Klint, de hoogste klif van Denemarken of de bekende krijtkust van Rügen.

's Avonds doet u ofwel een haven aan, ofwel gaat u voor anker liggen en sluit u daar uw zeildag af.
Op deze reizen zijn alle hutten gepland met dubbele bezetting. U heeft de keuze uit 2-persoonshutten en 4-persoonshutten. In de 4-persoonshutten heeft u dan meer ruimte voor uzelf. De meezeilgroep bestaat dus uit 12 tot 16 personen.

Tijdens de zeiltocht bereid je alle maaltijden samen. Het boordgeld voor catering ad € 189,00 per persoon dient contant aan boord te worden betaald. Drankjes worden contant aan boord gefactureerd na consumptie tegen eerlijke prijzen.

Inclusief toeristenbelasting, havengelden, eindschoonmaak


Evenementen:

 

I -   Maandag 3 juli 2023 (12.00 uur) van Stralsund tot Zondag 9 juli 2023 (16.00 uur) naar Stralsund

II -  Maandag 10 juli 2023 (12.00 uur) van Stralsund tot Zondag 16 juli 2023 (16.00 uur) naar Stralsund

III - Maandag 17 juli 2023 (12.00 uur) van Stralsund tot Zondag 23 juli 2023 (16.00 uur) naar Stralsund

IV - Maandag 24 juli 2023 (12.00 uur) van Stralsund tot Zondag 30 juli 2023 (16.00 uur) naar Stralsund

 

maandag 26 juni 2023 (10:00 uur) van Kiel tot zondag 2 juli 2023 (16:00 uur) naar Stralsund

591,00 €

 • beperkte beschikbaarheid
 • Levertijd: 1-3 dagen

Aan boord gaan in Stralsund (D):

Maandag - 12uur

 

Van boord gaan in Stralsund (D):

Zondag - 16 uur


Inklusief:

 • 6 overnachtingen aan boord
 • havengelden
 • reisinformatie
 • eindschoonmak
 • toeristenbelasting

Exclusief:

 • Deelname volpension - € 189,- p. P. contant te betalen aan boord
 • overige dranken (deze zijn aan boord verkrijgbaar tegen een redelijke prijs)
 • Reisverzekering (afsluiting met TSC mogelijk)
 • handdoeken
 • dekbedden

Bruikbare informatie:

 • geen kennis van zeilen vereist
 • ervaren & Duitstalige crew
 • er is geen leeftijdsgrens
 • alle schepen zijn TÜV gecertificeerd


Beschrijving van het schip:

De ZEPHYR werd in 1931 gelanceerd als de Motorgallione 'Bente'. Ze voer tot 1953 op de Oostzee en vervoerde daarna stukgoederen naar de fjorden van Noorwegen tot 1992. Later kwam ze in Nederlands eigendom en werd ze omgebouwd tot zeilschip voor passagiersreizen.

 

Deze prachtige tweemastschoener heeft alles wat je nodig hebt tijdens je reis. De prachtige zithoek op het middendek nodigt uit tot verpozen tijdens de reis en op milde zomeravonden. Benedendeks is de salon, die zeer rustiek is vanwege de maritieme inrichting, de perfecte plek om gezellige avondrondes door te brengen. De goed uitgeruste keuken en de ruime hutten bieden veel comfort en staan garant voor onvergetelijke zeiltochten.


Jan en zijn crew creëren samen met hun gasten een mix van ontspanning, sightseeing en sport. Heerlijke zeiltochten naar idyllische stadjes, voor anker liggen en uitdrogen behoren tot de mogelijkheden.De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (OS-platform), dat toegankelijk is via www.ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres is te vinden in onze opdruk. We nemen deel aan het proces van geschillenbeslechting. Een lijst met de contactgegevens van de erkende organen voor geschillenbeslechting is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show