0906RS24 - Yoga & Adem - zeilretraite

 

Vrijdag 06.09.2024 (20.00 uur) van Harlingen tot Zondag 08.09.2024 (17.00 uur) naar Harlingen

 

Cruise beschrijving:

 

Ervaar het gevoel van vrijheid op de Waddenzee. Ervaar jezelf omringd door prachtige en unieke natuur. Deze retraite richt zich op yoga in combinatie met ademhaling. De prachtige omgeving zorgt voor inspiratie. Bij het eiland Vlieland valt de Rode Zwaan droog op het wad. Om je heen is niets dan uitgestrekte zandbanken en wad. Je ademt de ruimte in, voelt de weidsheid en zucht tevreden. Je voelt je vrij! Tijdens deze retraite wordt er ook goed voor de innerlijke mens gezorgd. We koken met liefde en plezier om de heerlijkste vegetarische gerechten te bereiden met verse ingrediënten.

Op vrijdagavond verwelkomt de bemanning van de Rode Zwaan je aan boord met koffie en thee en begin je je reis met een gezamenlijke meditatie. Daarna vaar je met de ondergaande zon mee naar een ankerplaats waar je de nacht doorbrengt.

De volgende ochtend begin je met een yogasessie, gevolgd door een heerlijk ontbijt. Daarna krijg je een introductie in het zeilen en help je de bemanning met hun taken aan dek. Vandaag zeil je naar een prachtige plek in de Waddenzee om droog te vallen op een zandbank. De vaartijd zal ongeveer 4 uur zijn. In de middag is er gelegenheid om te zwemmen en daarna een wandeling te maken op de drooggevallen zandbank. Op het dek zal een yogasessie plaatsvinden. s Avonds geniet je van een vers bereid driegangendiner aan boord. Je brengt de nacht op zee door voor anker.

Zondagochtend staat een kort bezoek aan het eiland Vlieland gepland voor een yogasessie op het strand. Daarna keer je terug naar Harlingen. Je sluit het weekend af met een korte meditatiesessie aan dek.

Het programma voor het weekend is afhankelijk van weer en wind. Daarom kan het programma er iets anders uitzien dan hier vermeld.

Tijdens je verblijf aan boord van de Rode Zwaan word je verwend met heerlijke snacks, verse maaltijden en vers fruit. Koffie, thee en limonade zijn altijd beschikbaar. Andere dranken zijn ook aan boord verkrijgbaar en worden aan boord contant afgerekend.

Je slaapt aan boord in 2- of 4-persoonshutten met stapelbedden. Alle bedden zijn fris opgemaakt met hoeslakens, kussens en dekbedden. Handdoeken zijn ook aanwezig.

 

Als je hier niet voldoende vrije plaatsen ziet, stuur ons dan een e-mail naar info@t-s-c.de. We kijken dan graag voor je na of extra accommodatie mogelijk is.

 

Vindt gegarandeerd plaats!
Kleine groep van maximaal 16 deelnemers (in plaats van 32).

 

Vrijdag 06.09.2024 (20.00 uur) van Harlingen tot Zondag 08.09.2024 (17.00 uur) naar Harlingen

395,00 €

 • beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Aan boord gaan in Harlingen:

Vrijdag 06.09.2024 (20.00 uur)

 

Van boord gaan in Harlingen:

Zondag 08.09.2024 (17.00 uur)


Inklusief:

 • 2 overnachtingen aan boord
 • yogaleraar &  ademhalingstechnicus aan boord (communicatie: Nederlands & Engels)
 • vegetarisch volpension (maaltijden, koffie, thee en water, we koken samen en om de beurt)
 • eindschoonmaak
 • beddengoed & henddoken
 • havengeld

Exclusief:

 • andere dranken (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
 • Reisverzekering (afsluiting met TSC mogelijk)

Bruikbare informatie:

 • de catering begint op zaterdag met ontbijt
 • geen kennis van zeilen vereist
 • ervaren crew
 • er is geen leeftijdsgrens
 • alle schepen zijn TÜV gecertificeerd


Geschiedenis van het schip

 

De spiegelklipper Rode Zwaan werd in 1880 gebouwd voor de vrachtvaart op de Rijn. De prachtige gestroomlijnde romp maakt de Rode Zwaan een ideaal schip voor het varen op de dynamische Nederlandse Waddenzee en het IJsselmeer.

Vincent en Dorette zijn sinds het voorjaar van 2019 de trotse eigenaren van de Rode Zwaan. Ze wonen en werken het hele jaar door aan boord. Van april tot oktober zijn zij de professionele bemanning tijdens de zeiltochten. Vincent en Dorette sturen en manoeuvreren het schip niet alleen samen met de gasten. De twee enthousiaste eigenaren hebben het ook tot hun missie gemaakt om gasten bekend te maken met de natuurlijke wonderen van de Waddenzee en om iedereen aan boord de kunst van het zeilen en de wind uit te leggen.

Tussen de zeilactiviteiten door kun je ontspannen in een van de vele comfortabele kussens op het dek en genieten van het prachtige uitzicht. Benedendeks nodigt de gezellige nautische lounge je uit om te blijven hangen. Het schip is verdeeld in 13 hutten, waardoor het geschikt is voor kleinere groepen die meer privacy willen. De Rode Zwaan heeft minstens 10 actieve gasten aan boord nodig om optimaal te kunnen genieten van de zeilervaring.

 De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (OS-platform), dat toegankelijk is via www.ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres is te vinden in onze opdruk. We nemen deel aan het proces van geschillenbeslechting. Een lijst met de contactgegevens van de erkende organen voor geschillenbeslechting is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show