Huidige informatie "Boekingen in Corona-tijden":

We voeren onze zeilreizen alleen uit onder de huidige hygiënenormen - in overleg met de gezondheidsdienst is er voor elk schip een gedetailleerd hygiëneconcept beschikbaar.


0818IR23 - Zomer zeilweekend

 

Vrijdag 18.08.2023 (20.00 uur) van Kiel naar zondag 20.08.2023 (16.00 uur) naar Kiel

 

Beschrijving van de reis:

 

Even weg van de stress van alledag en trakteer uzelf op een ontspannende pauze. Een zeilweekend is de perfecte manier om dit te doen! Laat u onderdompelen in de wereld van het zeilen en laat de bemanning van het schip u alle kneepjes van het vak tonen die nodig zijn om de zeilen te hijsen. Op onze zeiltochten is geen eerdere ervaring nodig om mee te helpen aan dek en plezier te hebben met zeilen. Geniet van een zomers weekend aan boord van het traditionele zeilschip Iris. 

 

Op vrijdagavond komt u aan boord en leert u zowel het schip als uw medezeilers kennen. Na een ontspannen nacht in een van de vijf tweepersoonshutten en een heerlijk ontbijt, zet u de trossen los. In de namiddag komt u aan in de haven van uw bestemming, waar u ook de nacht zult doorbrengen, voordat u op zondag na het ontbijt terugkeert naar Kiel. 

 

Geniet van twee volle dagen zeilen aan boord van het tall ship. Populaire bestemmingen tijdens een weekendtocht zijn bijvoorbeeld Kappeln of Eckernförde.

Een zeiltocht op een traditioneel tall ship betekent altijd een combinatie van inspanning, ontspanning, natuur en veel frisse zeelucht.

Samen met de bemanning en de andere medezeilers bereidt u heerlijke maaltijden aan boord in de volledig uitgeruste kombuis. s Avonds kunt u het zich comfortabel maken op het dek en de dag afsluiten met een verkoelend drankje.

 

Inclusief deelname volpension, havengelden, eindschoonmaak, bedlinnen, toeristenbelasting.

 

Minimum aantal deelnemers: 7 personen.

Vrijdag 18.08.2023 (20.00 uur) van Kiel naar zondag 20.08.2023 (16.00 uur) naar Kiel

300,00 €

 • uitverkocht

Aan boord gaan in Kiel (DE):

Vrijdag 18.08.2023 (20.00 uur)

 

Van boord gaan in Kiel (DE):

vrijdag 20.08.2023 (16.00 uur)


Inklusief:

 • 2 overnachtingen aan boord
 • volpension (maaltijden, koffie, thee en water, we koken samen en om de beurt)
 • eindschoonmaak
 • beddengoed & handdoeken
 • havengeld
 • reisinformatie

Exclusief:

 • Frisdranken en alcoholische drankjes (deze zijn aan boord verkrijgbaar tegen een redelijke prijs)
 • Reisverzekering (afsluiting met TSC mogelijk)

Bruikbare informatie:

 • de catering begint op zaterdag met de ontbijt
 • geen kennis van zeilen vereist
 • ervaren & Duitstalige crew
 • er is geen leeftijdsgrens
 • alle schepen zijn TÜV gecertificeerd


Het zeilschip Meander:

Het schip is in 1949 in Hamburg gebouwd. In 1991 en 1994 kreeg het zijn huidige gezicht. Door zijn technisch en constructief ontwerp heeft de 2-mast stagzeilschoener het certificaat "Vaargebied wereldwijd", waarvan hij al grote delen heeft gezien. De MEANDER is erg groot voor een 12-persoons schip.
Het is het perfecte schip, zeker voor kleine groepen en individuele klanten die verlangen naar ontspanning. Een klein hoogtepunt is het fraaie achterdek met overdekte zitgelegenheid, waarop al varend van de rust van de natuur kan worden genoten. Binnen maakt de MEANDER ook indruk met zijn gezellige dagverblijf. Bijzonder is dat het schip een eigen scheepsbibliotheek heeft.
Naast de zeer ruime 2-persoonshutten is de "bruidssuite" met groot tweepersoonsbed en eigen badkamer een bijzonder hoogtepunt van het schip.De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (OS-platform), dat toegankelijk is via www.ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres is te vinden in onze opdruk. We nemen deel aan het proces van geschillenbeslechting. Een lijst met de contactgegevens van de erkende organen voor geschillenbeslechting is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show