0628RS24 - Zomer yoga zeilretraite

 

Vrijdag 28.06.2024 (19.00 uur) van Harlingen tot Zondag 30.06.2024 (16.00 uur) naar Harlingen

 

Cruise beschrijving:

 

Tijdens deze zomerse yoga zeilretraite neemt yogadocent Minne je mee naar het wad. Kom aan boord en ontspan en geniet met volle teugen!

Ervaar de vrijheid van de zee en vind je innerlijke stilte in het geluid van de golven en de wind. Jouw directe en persoonlijke ervaring staat centraal. Zonder iets te hoeven veranderen of repareren, leren we onszelf onbaatzuchtig te observeren. We kijken naar onszelf op dezelfde manier als we naar de zee kijken. De zee kan onstuimig zijn, maar wijzelf zitten stil.

We laten het schip bewust droogvallen op een zandbank. Hierdoor ervaar je de cyclus van eb en vloed, een unieke ervaring die je helemaal terugbrengt bij jezelf.

De momenten van rust worden afgewisseld met zeilen op zee. De zeilen worden samen gehesen, gehesen en ontrold. Ervaar de actie, ervaar de stilte, met de wind in je haren en de zon op je gezicht.Je komt aan boord op vrijdag om 16:00 uur in Harlingen. Bij aankomst gooi je meteen de trossen los zodat je de wind in je haren voelt en het land achter je kunt laten. Je zoekt een mooie ankerplek op en maakt kennis met je medezeilers en de bemanning van het schip.
We nodigen je uit voor een geleide meditatie. Geniet van de lange midzomeravond met uitzicht op de Waddenzee.


Op zaterdag vaar je naar een prachtige zandbank voor de kust van Vlieland, waar het schip droogvalt. Minne leidt een inspirerende yogasessie met je.
Op zondagochtend vaar je de haven van Vlieland binnen. Je kunt de yogasessie op het strand bijwonen, een wandeling maken, gaan zwemmen of het pittoreske dorpje Oost-Vlieland bezoeken. Zondagmiddag rond 15:00 zijn we terug in de haven van Harlingen.

Yogadocente Minne zal de yogasessies leiden. Je bent natuurlijk vrij om op elk gewenst moment deel te nemen aan de verschillende sessies.

De scheepskok zorgt voor goede vegetarische maaltijden met verse producten. Thee en koffie, vers fruit en een selectie van gezonde snacks zijn de hele dag beschikbaar.

 

Accommodatie aan boord is in 2- of 4-persoonshutten met stapelbedden. Alle bedden zijn fris opgemaakt, met kussens en dekbedden. Handdoeken zijn ook aanwezig. Alle faciliteiten aan boord zijn hetzelfde als thuis, zoals sanitaire voorzieningen, elektriciteit en stromend water.

Informatie voor alleenreizenden: Je kunt een hut boeken voor alleengebruik. Hiervoor geldt een toeslag van 50% van de cruiseprijs. Als de zeilreis niet volgeboekt is en je dus alleen kunt verblijven, wordt de toeslag aan boord terugbetaald.

Zie je hier niet voldoende vrije plaatsen, stuur ons dan een e-mail naar info@t-s-c.de. We kijken dan graag of het nog mogelijk is om je aan boord onder te brengen.

Maximaal 16 deelnemers.

 

Vrijdag 28.06.2024 (19.00 uur) van Harlingen tot Zondag 30.06.2024 (16.00 uur) naar Harlingen

350,00 €

 • uitverkocht

Aan boord gaan in Harlingen:

Vrijdag 28.06.2024

(19.00 uur)

 

Van boord gaan in Harlingen:

Zondag 30.06.2024

(16.00 uur)


Inklusief:

 • 2 nachten aan bord
 • volpension
 • Koffie en thee
 • eindschoonmaak
 • beddengoed
 • Handdoekenset
 • havengeld

Exclusief:

 • extra drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
 • Reisverzekering (af te sluiten via TSC)

Bruikbare informatie:

 • De catering begint op vrijdagavond met een welkomsthapje
 • geen kennis van zeilen vereist
 • ervaren crew
 • er is geen leeftijdsgrens
 • alle schepen zijn TÜV gecertificeerd


Geschiedenis van het schip

 

De spiegelklipper Rode Zwaan werd in 1880 gebouwd voor de vrachtvaart op de Rijn. De prachtige gestroomlijnde romp maakt de Rode Zwaan een ideaal schip voor het varen op de dynamische Nederlandse Waddenzee en het IJsselmeer.

Vincent en Dorette zijn sinds het voorjaar van 2019 de trotse eigenaren van de Rode Zwaan. Ze wonen en werken het hele jaar door aan boord. Van april tot oktober zijn zij de professionele bemanning tijdens de zeiltochten. Vincent en Dorette sturen en manoeuvreren het schip niet alleen samen met de gasten. De twee enthousiaste eigenaren hebben het ook tot hun missie gemaakt om gasten bekend te maken met de natuurlijke wonderen van de Waddenzee en om iedereen aan boord de kunst van het zeilen en de wind uit te leggen.

Tussen de zeilactiviteiten door kun je ontspannen in een van de vele comfortabele kussens op het dek en genieten van het prachtige uitzicht. Benedendeks nodigt de gezellige nautische lounge je uit om te blijven hangen. Het schip is verdeeld in 13 hutten, waardoor het geschikt is voor kleinere groepen die meer privacy willen. De Rode Zwaan heeft minstens 10 actieve gasten aan boord nodig om optimaal te kunnen genieten van de zeilervaring.

 

 De Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke online geschillenbeslechting (OS-platform), dat toegankelijk is via www.ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres is te vinden in onze opdruk. We nemen deel aan het proces van geschillenbeslechting. Een lijst met de contactgegevens van de erkende organen voor geschillenbeslechting is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show